Kada verta pasinaudoti graverio paslaugomis? Ogi tada, kai kyla nenumaldomas noras įprasminti dovaną. Ant atsakingai parinkto daikto išgraviravus žmogaus vardą, jo inicialus, šventės datą ar gražiausius jam skiriamus žodžius, jis amžiams tampa unikaliu prisiminimu.

Graviravimas

Graviruoti daiktai ypač jaukūs, mieli, pagyvina interjerą, o svarbiausia – kasdien, kas valandą ar kas minutę primena gražiausias gyvenimo akimirkas.
Prasminga išgraviruoti ne tik artimiems žmonėms, kolegoms ar verslo partneriams parinktas dovanas, bet ir įvairiausius prizus (tarkim, teikiamus sporto estafečių ar protų mūšių nugalėtojams), šventinio stalo puošmenas (pavyzdžiui, jaunavedžiams ar net kiekvienam puotos svečiui skirtas taures), suvenyrus, netgi įvaizdžio aksesuarus (pavyzdžiui, piršlybų proga mylimojo dovanotą koljė).

Rankomis, pasinaudojant specialiu įrankiu, graviruojama ant įvairiausių paviršių (grūdinto stiklo, metalo, medžio (išdeginama), sidabru, auksu purkštų daiktų ir t.t.). Specialistas paprastai pasiūlo pasirinkti šriftą, bet galima pageidauti ir unikalaus rašto.

Lazeriu tinkamų graviruoti medžiagų paletė ne tokia plati kaip įveikiamų rankiniu graviravimo būdu, tačiau… juo galima graviruoti, pavyzdžiui, ant popieriaus, džinso (rankomis to nepadarysi). Pastarasis būdas patogus „rašyti“ ilgus tekstus ant stambių objektų. Tuo tarpu graviravimas rankomis – geriausias pasirinkimas įprasminti smulkesnes, personalias dovanas, švenčių atributiką. Ne tik trumpu tekstu, bet ir ilgomis eilėmis.

Apsilankykite www.tarpgeliu.lt arba salone Kaune, Savanorių pr. 319a.

Skaityti 5945 kartai